Α΄ Σύλλογος Αθηνών: Ο Διευθυντής Εκπαίδευσης Π.Ε. Α΄ Αθήνας ανακάλεσε τη μονιμοποίηση των νεοδιόριστων!

ΟΛΟΙ/ΕΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 22/12, 14:00, στην κινητοποίηση στην Α΄ Διεύθυνση Π.Ε. Αθήνας (Χίου 16-18)

 Ο Διευθυντής Εκπαίδευσης Π.Ε.  Α΄ Αθήνας ανακάλεσε τη μονιμοποίηση των νεοδιόριστων!

 ΑΚΩΛΥΤΗ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΩΝ ΤΩΡΑ!

Πληροφορηθήκαμε την ανάρτηση του επισυναπτόμενου εγγράφου στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, (βλ. ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Α΄ ΑΘΗΝΑΣ 6ΚΙΞ46ΜΤΛΗ-ΛΣΥ) με το οποίο το ΠΥΣΠΕ Α΄ Αθήνας, με την υπ’ αριθ. 70/06-12-2022 Πράξη του, ανακάλεσε την απόφαση μονιμοποίησης των εκπαιδευτικών, που διορίστηκαν το 2020. Όπως προκύπτει, μία ημέρα μετά την τελευταία μαζική μας κινητοποίηση στην Α΄ Διεύθυνση, ο Διευθυντής Εκπαίδευσης, αφού μας απάντησε με αοριστολογίες, κίνησε άμεσα τη διαδικασία ανάκλησης των μονιμοποιήσεων.

 

Μας κήρυξαν τον πόλεμο, απαντάμε μαχητικά και ενωτικά!

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας καταγγέλλει το Υπουργείο Παιδείας για τη νέα επίθεση σε βάρος των δικαιωμάτων των εκπαιδευτικών και τον Διευθυντή Εκπαίδευσης της ΔΙΠΕ Α΄ Αθήνας. Η ακύρωση της μονιμοποίησης των νεοδιόριστων συναδέλφων δεν πρέπει να περάσει! Επιχειρούν να εκβιάσουν τους/τις συναδέλφους μας ώστε να υποκύψουν στην ατομική αξιολόγηση και να περάσουν έτσι την αντιεκπαιδευτική πολιτική τους. Πρέπει να βρουν και πάλι τον κλάδο απέναντί τους, ενωμένο και αποφασισμένο! Υπενθυμίζουμε ότι 25 χρόνια τώρα με ψηφισμένους νόμους αξιολόγησης, πάντοτε η μονιμοποίηση των δόκιμων εκπαιδευτικών ήταν μια τυπική διεκπεραιωτική διαδικασία, κάτω από την πίεση του εκπαιδευτικού κινήματος.

Διεκδικούμε την άμεση και ακώλυτη μονιμοποίηση όλων των συναδέλφων και την κατάργηση της περιόδου της δόκιμης διετίας. Η μονιμοποίηση να γίνεται ταυτόχρονα με τον διορισμό.

Με βάση τα παραπάνω καλούμε σε μαζική συμμετοχή στην κινητοποίηση των Συλλόγων Π.Ε., την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου, στις 14:00, στην Α΄ Διεύθυνση Π.Ε. Αθήνας (Χίου 16-18).

O πρόεδρος                             Ο Γ. Γραμματέας
Δημήτρης Μαριόλης              Σπύρος Ντελέζος