Ανακοινώσεις ΔΟΕ και Α΄ Συλλόγου Αθηνών: Πέμπτη 1/2, 12 το μεσημέρι στα Προπύλαια

Δ.Ο.Ε.

Όλες και όλοι στις κινητοποιήσεις για την υπεράσπιση του δημόσιου πανεπιστημίου

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. ομόφωνα στηρίζει τον δημόσιο χαρακτήρα των Πανεπιστημίων και καλεί όλους και όλες τους/τις εκπαιδευτικούς να συμμετέχουν μαζικά στην φοιτητική/πανεκπαιδευτική κινητοποίηση την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου στις 12 στα Προπύλαια (και στις κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα). Για τη διευκόλυνση της συμμετοχής των συναδέλφων, προκηρύσσουμε 3ωρη στάση εργασίας από τις 11.00 έως τις 14.00 και επιπλέον στάση εργασίας για την κάλυψη των εκπαιδευτικών του Ολοήμερου και του διευρυμένου ωραρίου (14.00 – 17.30).

Α΄ Σύλλογος Αθηνών Π.Ε.

Ο αγώνας ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της εκπαίδευσης συνεχίζεται

Ο Α΄ Σύλλογος Αθηνών Π.Ε.:

  • Χαιρετίζει τα μαζικά και δυναμικά συλλαλητήρια που πραγματοποιήθηκαν την σε όλη τη χώρα ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης
  • Απαντάμε στην αδιαλλαξία και τον αυταρχισμό της κυβέρνησης με τη μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο της Πέμπτης 1 Φεβρουαρίου.

Κηρύσσουμε από μία (1) έως τρεις (3) ώρες διευκολυντική στάση εργασίας, στο τέλος της πρωινής και στην αρχή της απογευματινής ζώνης, για τη συμμετοχή των συναδέλφων στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο την Πέμπτη 1/2/2024 στις 12 το μεσημέρι στα Προπύλαια. Με το παρόν ενημερώνεται και η Διεύθυνση Π.Ε. Α΄ Αθήνας για τη στάση εργασίας.

O πρόεδρος                          H Γ. Γραμματέας

Δημήτρης Μαριόλης                                  Άντα Παραφόρου