Α΄ Σύλλογος Αθηνών: ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ Πέμπτη 15/2, 12 το μεσημέρι στα Προπύλαια

Ο αγώνας ενάντια στην αξιολόγηση και την ιδιωτικοποίηση συνεχίζεται

Ο Α΄ Σύλλογος Αθηνών Π.Ε.:

  • Χαιρετίζει τους δεκάδες χιλιάδες φοιτητές, μαθητές, εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν στο συγκλονιστικό πανεκπαιδευτικό, πανελλαδικό συλλαλητήριο της 8ης Φεβρουαρίου ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της εκπαίδευσης.
  • Πραγματοποιεί δράσεις ενημέρωσης των γονιών για τον αγώνα μας. Τη Δευτέρα 12/2 στις 13:00 έξω από τα σχολικά συγκροτήματα Μακρυγιάννη (8ο και 12ο Δημ. Σχολεία Ζωγράφου) και την Τρίτη 12/2 στις 13:00 έξω από τα 1ο και 19ο Δημ. Σχολεία Ζωγράφου)
  • Καταδικάζει τα φαινόμενα αυταρχισμού, αυθαιρεσίας και συνειδητής παραπληροφόρησης που σημειώνονται με ένταση το τελευταίο διάστημα από τους διοικητικούς και εποπτικούς μηχανισμούς του Υπουργείου Παιδείας. Στελέχη εκπαίδευσης δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν κάθε αθέμιτο μέσο προκειμένου να επιβάλλουν στους/στις εκπαιδευτικούς την αξιολόγηση.
  • Καλεί όλα τα μέλη του να δηλώσουν (όσες και όσους δεν το έχουν πράξει ακόμα, επιπλέον και όσους/ες ξεκίνησαν τη διαδικασία ατομικής αξιολόγησης) τη συμμετοχή τους στην απεργία-αποχή ακολουθώντας τις ομόφωνες αποφάσεις της Ομοσπονδίας μας. Καλεί ιδιαίτερα, τις διευθύντριες/διεθυντές και προϊσταμένες νηπιαγωγείων να συμμετέχουν μαζικά στην απεργία-αποχή.
  • Απαντάμε στην αδιαλλαξία και τον αυταρχισμό της κυβέρνησης με τη μαζική συμμετοχή στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο της Πέμπτης 15 Φεβρουαρίου.

Κηρύσσουμε από μία (1) έως τρεις (3) ώρες διευκολυντική στάση εργασίας, στο τέλος της πρωινής και στην αρχή της απογευματινής ζώνης, για τη συμμετοχή των συναδέλφων στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο την Πέμπτη 15/2/2024 στις 12 το μεσημέρι στα Προπύλαια. Με το παρόν ενημερώνεται και η Διεύθυνση Π.Ε. Α΄ Αθήνας για τη στάση εργασίας.

Με το παρόν ενημερώνεται και η Διεύθυνση Π.Ε. Α΄ Αθήνας καθώς και η Περιφερειακή Διεύθυνση για τις στάσεις εργασίας.

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!

O πρόεδρος                          H Γ. Γραμματέας

Δημήτρης Μαριόλης                                  Άντα Παραφόρου