Για τις ανακοινώσεις των παρατάξεων του Συλλόγου μπορείτε να ενημερώνεστε από τους παρακάτω συνδέσμους των κεντρικών τους σελίδων:

Εκπαιδευτικά Περιοδικά:

Αντιτετράδια της Εκπαίδευσης

Εκπαιδευτική Λέσχη

Θέματα Παιδείας

31-01-2014

Καταργείται και το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου; Δείτε εδώ μερικές από τις δράσεις του

Ο χώρος της πνευματικής δημιουργίας, του βιβλίου, οι φορείς της φιλαναγνωσίας υπό διωγμόν. Το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου απειλείται με κατάργηση όπως προβλέπεται σε νομοσχέδιο που προωθείται από το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Δείτε εδώ : www.ekebi.gr

Όπως τονίζουν στην ανακοίνωσή τους οι συνάδελφοι, «το ΕΚΕΒΙ αποτελεί έναν πολύ σημαντικό φορέα που υποστηρίζει, αναδεικνύει και ενθαρρύνει την ελληνική βιβλιοπαραγωγή και την ανάπτυξη της φιλαναγνωσίας στη χώρα μας».  

Αντιγράφουμε εδώ από την ενότητα «το ΕΚΕΒΙ και το παιδί»

To EKEBI και το παιδί

Ο μαγικός κόσμος του βιβλίου ξεδιπλώνεται στα μάτια των παιδιών. Το ξεφύλλισμα της κάθε σελίδας είναι μια ευκαιρία χαράς, γνώσης και επικοινωνίας. Τα παιδιά γίνονται κοινωνοί ενός μικρόκοσμου που γιγαντώνεται μέσα από το παιχνίδι, την επαφή με το χαρτί και το μολύβι, τη γοητεία της ανάγνωσης. Οι εκπαιδευτικές δράσεις με τη συνδρομή του ΕΚΕΒΙ συμβάλλουν στην ανακάλυψη της αναγνωστικής περιπέτειας.

Comments are closed.